interieur assebroek
interieur assebroek
interieur assebroek

exterieur.

Uw buitenschrijnwerk kan een nieuw laagje verf gebruiken? 

We gaan grondig te werk en herstellen waar nodig het houtwerk met aangepast materiaal.  Omdat iedere houtsoort specifieke eisen stelt, gebruiken we aangepaste verf of beits. Bovendien werken we uitsluitend met kwalitatief materiaal.


Wenst u uw gevel te schilderen?  

Ook hier staat een grondige voorbereiding garantie voor een langdurig mooi resultaat. 

Voor we de schilderwerken starten, reinigen we de muren onder hoge druk en behandelen deze tegen mos.  De keuze van de verf wordt afgestemd op uw project. We engageren ons steeds om elk project volgens de regels van de kunst af te werken. 


Van een enkel raam, tot een compleet huis. 

Veel of weinig werk, we staan voor je klaar. 


Contacteer ons!  We komen met plezier bij u langs om de werken te bekijken. 

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. 

interieur.

U wenst uw interieur een make-over te geven? 

We denken graag met u mee. 

We adviseren u niet enkel over de kleur van de muren, maar ook over de technische valkuilen van de ruimte en de verdere invulling van het interieur. 


In de uitvoering gaan we uiterst secuur te werk. Om uw woning goed te beschermen worden meubels en vloeren zorgvuldig afgedekt.  Een piekfijn resultaat start altijd met een grondige voorbereiding: plamuren, opschuren, fixeren en de juiste primer maken de ondergrond klaar voor een verdere afwerking. 


Paintbis biedt u heel wat mogelijkheden. Schilderen kan rechtstreeks op de muur, maar voor een extra warme sfeer kan het ook op vliesbehang. Houdt u van een accent? Behangpapier is terug helemaal in !  U kiest uw favoriete motief uit ons up-to-date aanbod. Wij plaatsen ook heel wat decoratieve technieken zoals kalk of kleistuc, kalkverf, korrelverf... 

Met kwalitatieve producten beloven wij u een duurzaam en vakkundig eindresultaat.


Contacteer ons! Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat.

buitenschilderwerken exterieur paintbis
buitenschilderwerken exterieur paintbis